Majstangsfest

Søndag den 26. maj kl. 11.30 – 16.00
på Ryttergården i Pederstrup, Pederstrupvej 49, 2750 Ballerup

Tag hele familien med til en dejlig og traditionsrig dag i landsbyen Pederstrup ved Ballerup, hvor majstangen bliver rejst med musik og dans.

Der kan købes øl, vand, vin samt kaffe, te og lagkage i hele åbningstiden.

Fra kl. 13.00 underholder Ryttergårdens Spillemænd med munter spillemandsmusik.

Kl. 14.00 bæres majstangen under fuld musik fra græsplænen ved smedjen til dansepladsen, hvor den bliver rejst.

Derefter byder Ballerup Folkedansere op til dans med alle.

——————————————————-

Se billeder fra sæsonafslutningen den 8. april her

——————————————————–

Generalforsamling mandag den 4. marts 2019 kl. 19.30
Læs referatet fra generalforsamlingen her

——————————————————————————

Persondataforordningen for Ballerup Folkedanserforening

Den 25. maj 2018 træder en ny datasikkerhedslov i kraft. Loven indfører fælles regler for hele EU og bliver her i Danmark suppleret med en Databeskyttelseslov, som havde 3. behandling i Folketinget den 25.4.2018.

Loven er lavet for at beskytte os som privatpersoner. Loven beskriver, hvilke persondata en forening som vores må opbevare om vores medlemmer, hvordan disse data skal opbevares og reglerne for videregivelse af data.

En vigtig del af loven er medlemmernes ret til dataindsigt i de oplysninger, som foreningen har om de enkelte medlemmer – f.eks. adresse, telefonnummer og mailadresse. Man har ret til at få dem korrigeret og man har ret til at få dem slettet.

Se detaljer her

————————————————-

Vi danser hver mandag i sæsonen – første gang efter sommerferien
mandag den 3. september 2018